A tanítás a hivatásunk, minden energiánkat a tudásunk átadására, vagyis a Te fejlődésedre, valamint saját magunk képzésére és a gyakorlásra fordítva.

Nem csak tanítjuk, hanem rendszeresen gyakoroljuk is azokat az óratípusokat, amelyeket tartunk. Ismerjük egymás óráit, erősségeit, ezért biztosan tudjuk, hogy mikor és milyen óratípust ajánljunk neked, ami az aktuális állapotodnak leginkább megfelel.

Igen, az első találkozásunktól kezdve látjuk benned azokat a képességeket, amelyeket talán nem is hinnél magadról. Emlékszünk arra, hogy mi az első látogatásod célja, és számíthatsz rá, hogy tőlünk telhetően minden személyes segítséget megadunk ahhoz, hogy ezt elérd.

alt

Stúdióvezető

A Semmelweis Egyetem meghívott előadója, az 1-2 éves hallgatók jóga oktatója, a Stúdióban alap- kezdő- és haladó tanfolyamokat, meditációt és forrójóga órákat tart.

5 éves kora óta sportol, majd jógázik. Ciklikus (úszás, kerékpár), taktikai (kosárlabda), küzdő (judo) sportágakban egyaránt otthon érzi magát, akárcsak a természetben, a hegyek között. 

Egy kerékpáros térdsérülést követően belső indíttatásra kezdett el jógázni, hogy elkerülje a sebészi beavatkozást. Az edzésről rendszeres gyakorlást követően került a hangsúly a jóga lelki, szellemi tartalmára. Így futott le egy maratont 3 hetes felkészülési időt követően. 

Alaposan ismeri a jóga testi-lelki kihívásait, szellemi hátterét. Tudja, hogyan érezheti magát sikeresnek egy kezdő jógázó, és azt is, hogyan érhet el haladó, gyakorlott jógázó, rendszeresen sportoló is önmaga számára meglepően jó eredményeket. A jógaórán legfontosabb számára a vágy önmagunk megismerésére, az odaadás, a figyelem, a nyitottság, az őszinteség, és a kölcsönösség.

forrójóga-, gyerekjóga oktató, táncpedagógus és testképző

Niki forrójóga órákat tart. Az „utánpótlás” gyerekcsapat jógás és testi-lelki készségeit fejlesztő oktató. Jógán kívül pedig testképző órákra jöhetsz hozzá, ha szeretnéd azokat az izmaidat és kitartásodat fejleszteni, amik egy táncos könnyedségéhez és erőnlétéhez is szükségesek. Biztos lehetsz benne, hogy akármennyit jógáztál vagy kondiztál, ezzel tud neked újat mutatni!

Niki kedvessége olyan erővel párosul, hogy biztos lehetsz benne, hogy úgy fogod kihozni magadból a maximumot az órákon, hogy eszedbe sem jut majd kételkedni magadban, hogy bírod-e a következő lépést. Sodró lendület, ritmus, magabiztosság és egy különleges meditatív állapot jellemzi az óráit. Ha szeretsz dolgozni, kitartó vagy és teszel is magadért, messzire tudsz jutni magaddal az óráin, ugyanakkor ha éppen olyan napod van, ahol kicsit nehezebb volt minden, akkor a kedvessége által könnyebb lesz elfogadnod az aznapi állapotokat, amit megélsz.    

 

 Szarva Orsiforrójóga, gerincátmozgató jóga

Orsi az EGÉSZ-ség megőrzést holisztikus szemlélettel kezeli: az ászanákon keresztül vezető úton kívül természetgyógyász, mozgás és masszázsterapeuta, jógapszichoterápia tanulmányokat folytat. Nem csak vele, hanem esetenként a kislányával is összefuthatsz az órákon, aki remek példája annak, hogy egy óvodás korú gyerek képességei milyen magasságokba emelhetők, amennyiben a szülőtől a gyerek már pici kortól kezdve megtanulja a tudatos figyelmet.  
A jógaóráin természetesen a mozgásé, a te átmozgatásodé a főszerep, figyelmesen, kedvesen, pontosan és precízen. Ha kezdő jógázó vagy, és mozgásszegény életet élsz, esetleg kisebb egészségügyi problémával is küzdesz, és ezért csak fontolva vagy képes haladni a gyakorlásban, vagy a jógát kevésbé edzésnek, hanem inkább átmozgatásnak szeretnéd megélni, akkor a legjobb, ha az ő óráját választod!

wera


Lányi Weronika Judit


Számomra a jóga gyógymód, terápia, testi és lelki segítség.

46 évesen kezdtem el forrójógát oktatni, ezt megelőzően kb. 6 éven át gyakoroltam nap mint nap. Ez alatt csak a Forrójógában kb 700 órán vettem részt.

Akkor határoztam el, hogy segítségül hívom ezt a rendszert az életembe, amikor sokadik próbálkozásomat kellett feladnom az intenzív mozgásformák gyakorlásában. 

futós OrsiT gyógytornász, terepfutó....és jógás!:-)

Gondolnád mindezt egy gyógytornászról? Gyere el az óráira, és kérdezd meg bátran, hogy miért jógázik hetente többször rendszeresen, hogy miért képez egységet a jóga a futással vagy más állóképességi edzésekkel, és hogy tudatosság nélkül vajon ő milyen messzire jutna...
és főleg: hogy te milyen messzire juthatsz rendszeres és tudatos alapozással!
Gerincátmozgató jóga órái ötvözik az edzések és a jógaászanák elemeit. Nehézségi fokozatot az órán belül is választhatsz: van könnyítés, ha túl sok, van kihívás, ha túl kevés lenne. Az aktuális óra fokozata nem csak az egyéni, hanem az összteljesítményt is figyelembe veszi. Az órák igénybe veszik az állóképességedet, megdolgoztatják az izmaidat. A mozdulatok változatosak, a kivitelezésük rendkívül pontosan követhető. Ha kiadós edzést szeretnél, ahol bátran rábízhatod magadat úgy a tanárra, hogy közben minden esélyed megvan arra is, hogy magadra is figyelj, de közben pontosan és fókuszáltan tudj dolgozni, akkor itt a helyed! 

Javasolt:
- kisebb egészségügyi problémák
- kisebb/nagyobb túlsúly, de nem mozgáshiányos, hanem csak mozgásszegény életmód esetén
- erősítés, nyújtás, állóképesség növelés alapgyakorlatok, kevésbé technikás jógapózok által