297832 10150288410826161 4528060 n 
Vinyasa Flow jóga, Gerincjóga, Power jóga,
Női jóga, Vallásbölcsész és Sportedző
  

A jóga egy olyan eszköz tár, melyet ha alkalmazzunk napi rutinunkba ( ászana gyakorlás, meditáció, légzés, ájurvédikus életvitel) megkímél az élet nagy kilengéseitől és érzelmi feszültségeitől. Segít megtartani az egyensúlyt, testi lelki egészséget és tisztánlátást. Azonban, hogy erre ráérezzünk, szükséges a hosszú távú rendszeres gyakorlás, és egy jó tanár aki mutatja az irányt.

" Nekem ez a tanár sorsszerűen, életem legmélyebb pontján jelent meg, és attól a perctől kezdve tudtam nincs más út, mint a jóga útja. 2009 től 8 alkalommal látogattam el India különböző részeire, hogy a jóga tudományát kutassam. 2009 óta minden évben pár hónapot Indiában töltök, a jóga intenzív gyakorlásával Rishikeshben és Mysorban a jóga fellegváraiban. Ez idő alatt számos jóga és spirituális mestertől tanultam, melyek közül kiemelkedett Rudra Dev Brahmacharya védikus pap és Iyengar  jóga oktató, az Iyengar család közeli barátja.

2010 óta több jóga centrumban és szállodában oktattam belföldön és külföldön egyaránt, valamint három évig üzemeltettem a saját jóga centrumomat. Tanításom hatékonysága és egyedisége abban rejlik, hogy a jóga tudományát a legjobb mesterektől, az ősi indiai kulturális környezetében sajátítottam el folyamatosan,  és ezzel a szemlélettel adom tovább, figyelembe véve a mai modern ember igényeit és életkörülményeit."