alt

Stúdióvezető

A Semmelweis Egyetem meghívott előadója, az 1-2 éves hallgatók jóga oktatója, a Stúdióban alap- kezdő- és haladó tanfolyamokat, meditációt és forrójóga órákat tart.

5 éves kora óta sportol, majd jógázik. Ciklikus (úszás, kerékpár), taktikai (kosárlabda), küzdő (judo) sportágakban egyaránt otthon érzi magát, akárcsak a természetben, a hegyek között. 

Egy kerékpáros térdsérülést követően belső indíttatásra kezdett el jógázni, hogy elkerülje a sebészi beavatkozást. Az edzésről rendszeres gyakorlást követően került a hangsúly a jóga lelki, szellemi tartalmára. Így futott le egy maratont 3 hetes felkészülési időt követően. 

Alaposan ismeri a jóga testi-lelki kihívásait, szellemi hátterét. Tudja, hogyan érezheti magát sikeresnek egy kezdő jógázó, és azt is, hogyan érhet el haladó, gyakorlott jógázó, rendszeresen sportoló is önmaga számára meglepően jó eredményeket. A jógaórán legfontosabb számára a vágy önmagunk megismerésére, az odaadás, a figyelem, a nyitottság, az őszinteség, és a kölcsönösség.