A tanítás a hivatásunk, minden energiánkat a tudásunk átadására, vagyis a Te fejlődésedre, valamint saját magunk képzésére és a gyakorlásra fordítva.

Nem csak tanítjuk, hanem rendszeresen gyakoroljuk is azokat az óratípusokat, amelyeket tartunk. Ismerjük egymás óráit, erősségeit, ezért biztosan tudjuk, hogy mikor és milyen óratípust ajánljunk neked, ami az aktuális állapotodnak leginkább megfelel.

Igen, az első találkozásunktól kezdve látjuk benned azokat a képességeket, amelyeket talán nem is hinnél magadról. Emlékszünk arra, hogy mi az első látogatásod célja, és számíthatsz rá, hogy tőlünk telhetően minden személyes segítséget megadunk ahhoz, hogy ezt elérd.

alt

Stúdióvezető

A Semmelweis Egyetem meghívott előadója, az 1-2 éves hallgatók jóga oktatója, a Stúdióban alap- kezdő- és haladó tanfolyamokat, meditációt és forrójóga órákat tart.

5 éves kora óta sportol, majd jógázik. Ciklikus (úszás, kerékpár), taktikai (kosárlabda), küzdő (judo) sportágakban egyaránt otthon érzi magát, akárcsak a természetben, a hegyek között. 

Egy kerékpáros térdsérülést követően belső indíttatásra kezdett el jógázni, hogy elkerülje a sebészi beavatkozást. Az edzésről rendszeres gyakorlást követően került a hangsúly a jóga lelki, szellemi tartalmára. Így futott le egy maratont 3 hetes felkészülési időt követően. 

Alaposan ismeri a jóga testi-lelki kihívásait, szellemi hátterét. Tudja, hogyan érezheti magát sikeresnek egy kezdő jógázó, és azt is, hogyan érhet el haladó, gyakorlott jógázó, rendszeresen sportoló is önmaga számára meglepően jó eredményeket. A jógaórán legfontosabb számára a vágy önmagunk megismerésére, az odaadás, a figyelem, a nyitottság, az őszinteség, és a kölcsönösség.

forrójóga-, gyerekjóga oktató, táncpedagógus és testképző

Niki forrójóga órákat tart. Az „utánpótlás” gyerekcsapat jógás és testi-lelki készségeit fejlesztő oktató. Jógán kívül pedig testképző órákra jöhetsz hozzá, ha szeretnéd azokat az izmaidat és kitartásodat fejleszteni, amik egy táncos könnyedségéhez és erőnlétéhez is szükségesek. Biztos lehetsz benne, hogy akármennyit jógáztál vagy kondiztál, ezzel tud neked újat mutatni!

Niki kedvessége olyan erővel párosul, hogy biztos lehetsz benne, hogy úgy fogod kihozni magadból a maximumot az órákon, hogy eszedbe sem jut majd kételkedni magadban, hogy bírod-e a következő lépést. Sodró lendület, ritmus, magabiztosság és egy különleges meditatív állapot jellemzi az óráit. Ha szeretsz dolgozni, kitartó vagy és teszel is magadért, messzire tudsz jutni magaddal az óráin, ugyanakkor ha éppen olyan napod van, ahol kicsit nehezebb volt minden, akkor a kedvessége által könnyebb lesz elfogadnod az aznapi állapotokat, amit megélsz.    

 

 Szarva Orsiforrójóga, gerincátmozgató jóga

Orsi az EGÉSZ-ség megőrzést holisztikus szemlélettel kezeli: az ászanákon keresztül vezető úton kívül természetgyógyász, mozgás és masszázsterapeuta, jógapszichoterápia tanulmányokat folytat. Nem csak vele, hanem esetenként a kislányával is összefuthatsz az órákon, aki remek példája annak, hogy egy óvodás korú gyerek képességei milyen magasságokba emelhetők, amennyiben a szülőtől a gyerek már pici kortól kezdve megtanulja a tudatos figyelmet.  
A jógaóráin természetesen a mozgásé, a te átmozgatásodé a főszerep, figyelmesen, kedvesen, pontosan és precízen. Ha kezdő jógázó vagy, és mozgásszegény életet élsz, esetleg kisebb egészségügyi problémával is küzdesz, és ezért csak fontolva vagy képes haladni a gyakorlásban, vagy a jógát kevésbé edzésnek, hanem inkább átmozgatásnak szeretnéd megélni, akkor a legjobb, ha az ő óráját választod!

wera


Lányi Weronika Judit


Számomra a jóga gyógymód, terápia, testi és lelki segítség.

46 évesen kezdtem el forrójógát oktatni, ezt megelőzően kb. 6 éven át gyakoroltam nap mint nap. Ez alatt csak a Forrójógában kb 700 órán vettem részt.

Akkor határoztam el, hogy segítségül hívom ezt a rendszert az életembe, amikor sokadik próbálkozásomat kellett feladnom az intenzív mozgásformák gyakorlásában. 

futós OrsiT gyógytornász, terepfutó....és jógás!:-)

Gondolnád mindezt egy gyógytornászról? Gyere el az óráira, és kérdezd meg bátran, hogy miért jógázik hetente többször rendszeresen, hogy miért képez egységet a jóga a futással vagy más állóképességi edzésekkel, és hogy tudatosság nélkül vajon ő milyen messzire jutna...
és főleg: hogy te milyen messzire juthatsz rendszeres és tudatos alapozással!
Gerincátmozgató jóga órái ötvözik az edzések és a jógaászanák elemeit. Nehézségi fokozatot az órán belül is választhatsz: van könnyítés, ha túl sok, van kihívás, ha túl kevés lenne. Az aktuális óra fokozata nem csak az egyéni, hanem az összteljesítményt is figyelembe veszi. Az órák igénybe veszik az állóképességedet, megdolgoztatják az izmaidat. A mozdulatok változatosak, a kivitelezésük rendkívül pontosan követhető. Ha kiadós edzést szeretnél, ahol bátran rábízhatod magadat úgy a tanárra, hogy közben minden esélyed megvan arra is, hogy magadra is figyelj, de közben pontosan és fókuszáltan tudj dolgozni, akkor itt a helyed! 

Javasolt:
- kisebb egészségügyi problémák
- kisebb/nagyobb túlsúly, de nem mozgáshiányos, hanem csak mozgásszegény életmód esetén
- erősítés, nyújtás, állóképesség növelés alapgyakorlatok, kevésbé technikás jógapózok által


Domi jav 
 Varga Domonkos

 gyógytornász, mozgás és sportterapeuta

  Domi az EDZÉSPROGRAM és  a GERINC-KLINIKA workshopok vezetője, illetve a gyógytorna és a sajáttestsúlyos erőstő nevű csoportos órákon vár téged. Ha az egészségi állapotod miatt célszerű egyéni foglalkozással kezdened, akkor itt egy remek terapeuta segítségével lehetőséged van helyben elkezdeni a biztonságos mozgást, és lépésről lépésre bevezetned magadat a csoportos foglalkozásokra.


 

Thaly-Szabó Andrea

jóga oktató, kineziológus, természetgyógyász

  Kiskoromtól kezdve ösztönösen mindig békét igyekeztem teremteni magam körül és segíteni másoknak is ezt elérni. Majd felismertem, hogy a munkát magammal kell kezdenem, s ha én változom, változik a világ is körülöttem.

  Eredetileg közgazdászként végeztem, de közben kiderült, hogy engem nem a számok, hanem az emberek és az érzelmeik érdekelnek. Öt évig Olaszországban dolgoztam diplomataként, majd itthon bankfiókvezetőként, kereskedelmi vezetőként, HR vezetőként....


kriszta kép

  Nyári Jóga Egyetem és 
  Workshop Vendég előadó

 

  Biológusként végeztem az ELTE-n, majd a Semmelweis Egyetemen szereztem PhD fokozatot, jelenleg a SOTE-n tanítok orvostanhallgatóknak és másoknak anatómia, sejt- szövet- és fejlődéstan tárgyat, valamint „hobbiként” anatómiát jógaoktatóknak is.
  Egyetemi tanulmányaim során megismerkedtem az emberi test felépítésével a sejtek szerkezetétől a szervrendszerekig, de nem minden kérdésemre kaptam választ az élet, mint biológiai fogalommal kapcsolatban, ezért fordultam más, alternatív irányokba is.
  Lehetséges válaszokat például a jógáról szóló könyvekből kaptam. Ma már tudom, hogy a jóga a nyugati ember számára is olyan módszerekkel szolgál, amelyek rendkívül hasznosak mind az önismeret, mind a betegségek megelőzése terén és sok embernek alapvetően szükségesek lehetnek az egészséges élet kialakításához. Fontosnak tartom, hogy a biológiáról, az emberi test szerkezetéről szóló tudás minél szélesebb körben elterjedjen, ebben szeretnék jógaoktatóknak és bárkinek a segítségére lenni. 

maja FBTai Ji, Qi Gong, masszőr és jóga oktató,  
miközben a Három Kincs Völgy életét szervezi


 Majával már találkozhattál, ha voltál ősszel a Kerek Egész jógahétvégénken. Illetve a képen a Spirális Áramlások Workshopon a stúdióban. Magával ragadó, nagyon pozitív személyiség, aki mindenkivel megtalálja a hangot pillanatok alatt. 

Untitled design 8

vendégtanár - haladó workshopok

Andi több mint 10 éve világutazó és világtanító, szó szerint: tanított jógát Ázsiában, Amerikában, és Európában. Az utazása első állomása a jóga volt, és azóta maga a jóga az utazása. Fiatal korában folyamatosan kínozta a hátfájás, annyira, hogy folyamatosan kezelések alatt állt. A tartós változáshoz azonban egy felismerés kellett, az, hogy rájöjjön, hogy az életminőségének a javításához alapvető dolgokon kell változtatnia. A felismerést tett követte: számtalan jógaórán vett részt, és többféle stílust is kipróbált, mígnem maga is tanítani kezdett.

A jóga szenvedéllyé vált, az életévé. Az óráin a mozgás tudatosságát élheted meg, a mozdulatok pontosításával és személyes igazításokkal. Érti és érzi a szükségleteidet, hogy milyen állapotban vagy aznap, a matracon vagy az életedben, és annak megfelelően segít.

„A jóga nagyon sok mindenre megtanított magammal kapcsolatban: testileg és lelkileg egyaránt. Egy életre szóló utazás ami minden nap valami új dolgot mutat. Az egészséges gerinc valóban a boldog élet titka, amelyhez mindenkinek joga van!”

Képesítések: - Bikram Yoga, - Power Yoga, - Synergy Partner Yoga, - Acro Yoga, - Rainbow Kids&Family Yoga

297832 10150288410826161 4528060 n 
Vinyasa Flow jóga, Gerincjóga, Power jóga,
Női jóga, Vallásbölcsész és Sportedző
  

A jóga egy olyan eszköz tár, melyet ha alkalmazzunk napi rutinunkba ( ászana gyakorlás, meditáció, légzés, ájurvédikus életvitel) megkímél az élet nagy kilengéseitől és érzelmi feszültségeitől. Segít megtartani az egyensúlyt, testi lelki egészséget és tisztánlátást. Azonban, hogy erre ráérezzünk, szükséges a hosszú távú rendszeres gyakorlás, és egy jó tanár aki mutatja az irányt.

" Nekem ez a tanár sorsszerűen, életem legmélyebb pontján jelent meg, és attól a perctől kezdve tudtam nincs más út, mint a jóga útja. 2009 től 8 alkalommal látogattam el India különböző részeire, hogy a jóga tudományát kutassam. 2009 óta minden évben pár hónapot Indiában töltök, a jóga intenzív gyakorlásával Rishikeshben és Mysorban a jóga fellegváraiban. Ez idő alatt számos jóga és spirituális mestertől tanultam, melyek közül kiemelkedett Rudra Dev Brahmacharya védikus pap és Iyengar  jóga oktató, az Iyengar család közeli barátja.

2010 óta több jóga centrumban és szállodában oktattam belföldön és külföldön egyaránt, valamint három évig üzemeltettem a saját jóga centrumomat. Tanításom hatékonysága és egyedisége abban rejlik, hogy a jóga tudományát a legjobb mesterektől, az ősi indiai kulturális környezetében sajátítottam el folyamatosan,  és ezzel a szemlélettel adom tovább, figyelembe véve a mai modern ember igényeit és életkörülményeit."