Golden-Focus Kft. 
1139 Bp Váci út 83.
Adószám: 23688333-2-41
Magnetbank: 16200113-00243759 
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., mint szolgáltató

másrészről  regisztráció során megadott és megerősített adatokkal rendelkező természetes, vagy jogi személy között.

Bérlet Felhasználási felttelek:

1. "folyamatos" 20% kedvezménnyel vásárolhatsz bérletet, ennek érvényessége az előző bérleted utolsó napjával (alkalmának felhasználásával) kezdődik mindig. A támogatott -40% os bérletek kedvezményének az igényléséhez is meg kell lennie a folyamatosságnak.  

2. 
Ha a munkaszüneti napon  vagy egyéb okból a Stúdió zárva tart, kérésedre meghosszabbítjuk a bérleted érvényességét a zárva tartás időszakára. Ezt kérd nyugodtan, a recepción vagy akár mailben.

3. A Stúdióban már megkezdett bérleted másra nálunk sem tudod átruházni.

4. A bérletárakra vonatkozó kedvezmények nálunk sem összevonhatóak. A kedvezmények az alapbérletárakból kerülnek kiszámításra.

De ami nálunk más:
   Alkalmas bérletedből bent maradt, hiányzás, óráról kései lejelentkezés esetén 
maximum 3 ilyen alkalmat továbbvihetsz a bérletedből: csak ha még lejárat előtt váltod a következő bérleted. Nem változik a bérlet érvényességi ideje sem.  

4. A Stúdióban használt bérlet időtartamának a meghosszabbítása nálunk is
CSAK ORVOSI IGAZOLÁS alapján
 lehetséges neked is. (A rendszeres jógázó nem szokott beteg lenni: gyere és jógázz heti 3x)

5. Már befizetett, megkezdett vagy meg nem kezdett bérletek árát nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben tartósan, 6 hónapnál tovább akadályoztatva vagy abban, hogy bérletedet felhasználd, és ezt az akadály felmerülését követő 30 napon belül jelzed nekünk, akkor az értékének a 70%-át más jógázó felhasználhatja nálunk a fennmaradó érvényességi időben, amennyiben az új felhasználó saját névre is vált bérletet ezzel egyidőben.  

6. Betegségen kívül más nehézséget okozó élethelyzetben gyere még többet jógázni! Ha tudunk segíteni, írj mailt a részletekkel a következő címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   

Forrójóga Stúdió Házirend,Felelősség Vállalása és Adatkezelési Szabályzata

  Hozzájárulok az online felületen rögzített személyes adataim kezeléséhez (a 2011. évi CXII. Info Törvény alapján) a Forró jóga Stúdió számára, abból a célból, hogy hatékonyan biztosítsa, védje és javítsa az én egészségi, fizikai, szellem állapotomat. Ezen hozzájárulásom érvényessége határozatlan ideig érvényes.
  Tudomásul veszem, hogy adataimat nem adják ki harmadik félnek. Megértettem, hogy adataimat kapcsolattartás, órákra való bejelentkezések kezelésére, tájékoztatás, hirlevél küldés, marketing célú adatkezelésre csak a stúdió kezelheti kizárólagossan. Adataim ezen online felületen kerülnek feldolgozásra tárolásra, ahol saját biztonságos fiókomban bármikor módosíthatom azokat. További információ ahttp://www.naih.hu/files/uj_adatvedelmi_torveny_2012_05_18-.pdf
   Kijelentem, hogy tisztában vagyok az adatkezeléssel kapcsolatos jogaimról és az érvényesítési lehetőségeimről.
  A beiratkozási ív kitöltésével egyetértek azzal, hogy semmilyen módon nem tartozik felelősséggel a Stúdió a személyes holmijaimért amíg az órákon részt veszek. Megértettem, hogy az órák fizikailag nagy kihívást jelentenek, kijelentem, hogy szabad akaratomból veszek részt rajtuk, teljes tudatában a személyes sérülés, személyes holmi elvesztése vagy haláleset lehetőségének. Egyetértéssel kijelentem, hogy sem én, sem örököseim, megbízottaim vagy jogi képviselőim nem támasztanak semmilyen követelést és nem indítanak semmilyen igény érvényesítést bármilyen típusú személyi sérülés, vagyon sérülése, elvesztés, baleset/halál esetén sem, függetlenül attól, hogy az az utasítások figyelmen kívül hagyása, akár más ok esetén következett be.

 

 

 

Utolsó változás időpontja:  2017 március