Nagyon örülünk, hogy kipróbálod, elkezded a gyakorlást! Garantáljuk, hogy a rendszeres gyakorlással jelentős mértékben tudod javítani közérzeted, életminőségedet.

Így készülj fel
- Igyál vizet, a nap során folyamatosan, de legkesőbb az óra kezdete előtt egy órával pótold a szükséges folyadékmennyiséget.
- Enni legkésőbb az óra kezdete előtt kb. 3 órával javasolt. Ez az idő sok mindentől függ: milyen gyorsan emészthető ételről van szó, mennyi idő telt el mióta utoljára ettél, illetve az előző napon milyen mennyiségű és minőségű ételt ettél. Ez az idő tehát nagyon személyes, megtapasztalod majd, hogy a te tested hogyan működik.


Ezt hozd magaddal
- jógamatrac: első alkalommal díjtalan a kölcsönzése, illetve beszerezheted nálunk is, ha még nincs. A jógamatrac nevű matrac a jó, a vastagabb, szivacsosabb, polifoam jellegű matrac csúszós, és vastagsága nehezíti az egyensúlyozó gyakorlataidat.
- törölköző: legalább 2 db, az egyik mindenképpen nagy méretű, ezt a jógamatracra terítjük, ezen állva illetve fekve jógázunk. Ezen kívül tetszés szerinti méretű törölköző az óra utáni tisztálkodáshoz. Törölköző kölcsönzésére is van lehetőség.
- víz: lehetőséged lesz a kulacsod egy ivókútból feltölteni.
- könnyű ruha: kényelmes, a meleg miatt minél rövidebb és vékonyabb, akár fürdőruha – és egy pót-alsó is:-) Kerüld a nehéz tréningöltözetet, pamutruhákat. Zoknira, cipőre sincs szükség.


BEJELENTKEZES GOMB

Mire számíthatsz az órán?
 Nem szükséges, hogy hajlékony, vékony, edzett legyen a tested, semmilyen korábbi jógagyakorlat, sportolói előélet nem feltétel. Bármilyen állapotban van a tested, képes vagy az óra menetét követni.

- Első alkalommal gyere 20 perccel az órakezdés előtt. Mindig pontosan kezdünk, adj időt magadnak a megérkezésre, átöltözésre, ráhangolódásra.
- A terem meleg. Keményen fogsz dolgozni és nagyon megizzadni. Az eredmény nem marad el.

Mire számíthatsz óra után?
  Lehet, hogy annyira energikusnak érzed majd magad, hogy nehezen alszol el. Ez azt jelenti, hogy a jóga ennyire feltöltött energiával. Az alvás helyett több időd marad majd olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekben örömödet leled. Az izomláz, merevség is teljesen normális. Gyere vissza jógázni mindjárt másnap, hogy ezen következményen minél előbb túljuss. 


Fiatalkorúak, gyerekek, várandós kismamák is gyakorlohatnak így...

 

Jelentkezz az első órádra itt, (két főre is tudsz jelentkezni!) 

Ne hagyd ki az első havi repülőrajt bérleted,
amit csak első alkalmaddal tudsz megváltani: 9800,-Ft
ezzel minden óránkat korlátlanul látogathatod!
Így nem csak a neked való órákat és az oktatót próbálhatod ki,
hanem el is kezded érezni a gyakorlásba fektetett munkád jótékony hatását is.
 

BEJELENTKEZES GOMB

 

 ELSŐ ALKALOM?

 Akár kezdő akár haladó vagy ezt neked találtuk ki:  

 REPÜLŐRAJT első havi korlátlan bérlet*: 9 800,- Ft

Miért egyből bérlet... 
Repülőrajt... ? 

   Miért egy hónap... ?   

    Hogyan támogatunk?   

  •  Első alkalommal egy orientációs felméréssel segítünk megtalálni a neked való órákat és oktatókat. 
  • bérlet minden órára  érvényes, napi egyszer látogatásra jogosít téged
  • a korlátlan bélet alap ára 28 000,-Ft
  •  Ennyi idő kell hogy (kezdőkén) "megtapasztald" a gyakorlatokat/ oktatókat és, hogy melyik miben, hogya tud segíteni neked.

  •  Ennyi idő minimum kell, hogy érzed jó úton vagy, bármilyen pozitív hatásra is vágysz.
  • A 3. héten az önfelmérés során segítünk pontosítani és beállítani a jógaórán a feladataid amrie figyelned a gyakorlás során.
  • Személyes korrekciók, 
    szóban óra után is és a "tematikus" órák. A helyes tartásod már heteken belül érezhetően javulni fog. 

* A stúdió első látogatásakor egy egyszeri regisztrációs díj kerül felszámításra, ez tartalmazza a beléptetéshez szükséges műanyag kártya előállítási költségét, egyszeri ára 500,-Ft

Még egy fontos dolog a bérletekről: Orvosi igazolással hosszabbíthatók: például táppénz igazolás, vagy ha a mozgás nem javasolt egy időre...

BEJELENTKEZES GOMB

 


© Forrójóga, 2012-2016.

      

Ár információk

   Ahhoz, hogy látogatásod a leghatékonyabb legyen, gyakorolnod kell rendszeresen - ideális esetben 3-5 alkalommal egy héten. Javasoljuk, hogy próbálj beállítani időpontokat már az első héten amikor elkezdel jógázni nálunk. Ha kezdő vagy, vegyél REPÜLŐRAJT havi bérletet, és tűzz ki két célt magad elé: 1), a 2. órádra 24 órán belül eljösz, és 2) gyakorolsz legalább 10-szer az első 30 nap (vagy minél többet!). Kövesd ezt a bevált módszert, mert az eredménye bámulatos!

    Diákjaink az élet minden területéről felfedeznek valami igazán különlegest és váratlant itt: azt, hogy a jógával az életben minden jobb. Erre most neked is jó esélyed van.

    Mielőtt a REPÜLŐRAJT első hónapja lejár, javasoljuk neked, hogy iratkozz fel a recepciónál TAGNAK az első 6 hónapodra egyből. Ezzel pénzt takaríthatsz meg akkor is, ha csak a gyakorlatban 5-6 alkalommal jársz havonta.  Ez egy kihagyhatatlanul jó ajánlat !

    Ha inkább a teljessen gondtalan megoldásra vársz, kérd a 6 havi bérletet a recepciónál. Még több megtakarítást kapsz ÉS a legjobb része a kedvezményes matrac és törölköző szolgáltatás! Képzeld el, nem kell matracot és törölközőt tisztítani minden nap. Ehelyett tiszta, és jó minőségű jóga matracot és törölközőt kapsz, és itt hagyhatod a kiizzadt méreganyagokat mind magad mögött!